Nieuws

Pronomic hefwagen voor Neerlands grootste Kaasverwerker

Onze opdrachtgever hanteert een strikt publiciteitsbeleid en heeft ons geen toestemming gegeven hun bedrijfsnaam te noemen.
Wel kunnen wij melden dat onze opdrachtgever één van de grootste kaasverwerkers is, ter wereld. 

Uiteraard respecteren wij het feit dat we de naam van dit bedrijf niet mogen noemen en waarderen het enorm dat we wel goedkeuring hebben gekregen om foto’s en films, gemaakt in hun magazijn en productiestraat, te publiceren.

De uitdaging aldaar, in de productiestraat:
De te hanteren folierollen (verpakkingsmateriaal): diameter max. 450 mm, breedte ca. 600 mm, kerndiameter 76 mm, gewicht 120 kg max.
De rollen bleken niet telescoperend.
Gewenste handling: de rollen staan op een Europallet met de kern verticaal, max één hoog op een pallet en dienen met en verrijdbare hefwagen gepakt en gekanteld te worden. Waarna de hefwagen met rol naar de machine zal worden gereden en de rol op de vaste as (1430 mm) van de machine dient te komen.
De grondspeling van de machine is 156 mm.
Hiervoor hebben we een Pronomic lichtgewicht verrijdbare, batterij-elektrische, hefwagen geleverd.
Deze hefwagen heeft een hefvermogen van 225 kg en is voorzien van een voorzetstuk om 120 kg zware folierollen te kunnen oppakken met een expander en tevens te kunnen kantelen.

Toepassing project Pronomic voor kaasverwerker detail rol plaatsen   Toepassing project Pronomic voor kaasverwerker detail rollen van pallet pakken

Toepassing project Pronomic voor kaasverwerker detail rol kantelen